Article cité par

La fonctionnalité Article cité par… liste les citations d'un article. Ces citations proviennent de la base de données des articles de EDP Sciences, ainsi que des bases de données d'autres éditeurs participant au programme CrossRef Cited-by Linking Program. Vous pouvez définir une alerte courriel pour être prévenu de la parution d'un nouvel article citant " cet article (voir sur la page du résumé de l'article le menu à droite).

Article cité :

Sustainability assessment for novel approaches in the agri-food industry: The example of vertical farming

Juliane Dziumla, Edeltraud Guenther, Daniel Karthe and Samanthi Dijkstra-Silva
Journal of Cleaner Production 495 145036 (2025)
https://doi.org/10.1016/j.jclepro.2025.145036

Measuring the holistic performance of food and agricultural systems: a systematic review

Mary Crossland, Ric Coe, Christine Lamanna, Brian Chiputwa, Levi Orero, Beatrice Adoyo, Sandhya Kumar, Victor Mutugi Mwangi, Edith Anyango, Lisa Elena Fuchs, Anne Kuria and Matthias Geck
Frontiers in Sustainable Food Systems 9 (2025)
https://doi.org/10.3389/fsufs.2025.1472109

Prioritization criteria for public investment project concepts: analysis of EU sustainability assessment practices

Liliia Korytnyk and Mykhailo Lytsenko
Naukovi pratsi NDFI 2024 (4) 56 (2025)
https://doi.org/10.33763/npndfi2024.04.056

Pierre Marie Chimi, Karimou Ngamsou Abdel, Baruch Batamack Nkoué, Eusebe Yldephonse Nyonce Pokam, Angele Marie Ngon Dikoume, Benjamin Loïc Ndong Ndzana and William Armand Mala
(2025)
https://doi.org/10.2139/ssrn.5263556

Evaluating the sustainability and leverage potential of innovative organic farming systems

Michael den Herder, Sally Westaway, Lisa Arguile, Rowan Dumper-Pollard, Robert Borek, Tomasz Żyłowski, Alina Syp, Andrea Pisanelli, Claudia Consalvo, Marco Ciolfi, Deborah Lorenzoni, Mignon Șandor, Adrian Gliga, Hilde Wustenberghs, Alba Alonso-Adame, Rosario Michel-Villarreal, Timokleia Orfanidou, Nicola Noble, Valerie Holzner, Nicklas Riekötter and Laurence G. Smith
Sustainable Production and Consumption 57 388 (2025)
https://doi.org/10.1016/j.spc.2025.05.021