La fonctionnalité Article cité par… liste les citations d'un article. Ces citations proviennent de la base de données des articles de EDP Sciences, ainsi que des bases de données d'autres éditeurs participant au programme CrossRef Cited-by Linking Program. Vous pouvez définir une alerte courriel pour être prévenu de la parution d'un nouvel article citant " cet article (voir sur la page du résumé de l'article le menu à droite).
How much can changes in the agro-food system reduce agricultural nitrogen losses to the environment? Example of a temperate-Mediterranean gradient
Josette Garnier, Gilles Billen, Eduardo Aguilera, Luis Lassaletta, Rasmus Einarsson, João Serra, Maria do Rosário Cameira, Claudia Marques-dos-Santos and Alberto Sanz-Cobena Journal of Environmental Management 337 117732 (2023) https://doi.org/10.1016/j.jenvman.2023.117732
Assessing the water quality of the Seine land-to-sea continuum for three agro-food system scenarios
Dossier « L’économie circulaire : modes de gouvernance et développement territorial » – Métabolisme territorial et capabilités : une articulation entre enjeux économiques et écologiques
Gilles Billen, Josette Garnier, Julia Le Noë, et al. The Handbook of Environmental Chemistry, The Seine River Basin 90 91 (2020) https://doi.org/10.1007/698_2019_393
The phosphorus legacy offers opportunities for agro-ecological transition (France 1850–2075)
Long-term changes in greenhouse gas emissions from French agriculture and livestock (1852–2014): From traditional agriculture to conventional intensive systems
How the structure of agro-food systems shapes nitrogen, phosphorus, and carbon fluxes: The generalized representation of agro-food system applied at the regional scale in France
Reconnecting crop and cattle farming to reduce nitrogen losses to river water of an intensive agricultural catchment (Seine basin, France): past, present and future