Article cité par

La fonctionnalité Article cité par… liste les citations d'un article. Ces citations proviennent de la base de données des articles de EDP Sciences, ainsi que des bases de données d'autres éditeurs participant au programme CrossRef Cited-by Linking Program. Vous pouvez définir une alerte courriel pour être prévenu de la parution d'un nouvel article citant " cet article (voir sur la page du résumé de l'article le menu à droite).

Article cité :

Opportunities and Challenges for Locally Sourced Meat and Seafood: An Online Survey of U.S. Restaurant Procurers

Steven Richards and Michael Vassalos
Tourism and Hospitality 6 (1) 1 (2024)
https://doi.org/10.3390/tourhosp6010001

Data on 2341 grass fields from 100 mountain-area dairy farms in France: Agricultural uses and geographical characteristics

Cécile Sibra and Gilles Brunschwig
Data in Brief 48 109242 (2023)
https://doi.org/10.1016/j.dib.2023.109242

Marketing opportunities and challenges for locally raised meats: An online consumer survey in South Carolina

Steven Richards and Michael Vassalos
Journal of Agriculture, Food Systems, and Community Development 1 (2023)
https://doi.org/10.5304/jafscd.2023.122.009

Discrimination and sensory characterization of Protected Designation of Origin Salers‐ and Cantal‐type cheeses: An approach using descriptive analysis and consumer insights by check‐all‐that‐apply questions

Cécile Bord, Louis Lenoir, Renata Schmidt‐Filgueras, Julie Benoit, Gilles Dechambre and Christophe Chassard
Journal of Sensory Studies 36 (6) (2021)
https://doi.org/10.1111/joss.12698

Programmes de sélection du bovin N’Dama en Afrique de l’Ouest : cas du Sénégal, du Mali et de la Gambie

Younouss Camara, Mouhamadou Moustapha Sissokho, Moussa Sall, Frédéric Farnir and Nicolas Antoine-Moussiaux
Cahiers Agricultures 29 11 (2020)
https://doi.org/10.1051/cagri/2020010