Open Access
Article de Recherche / Research Article

Tableau 2

Alimentation des porcs.

Pig feeding.

Variable Claustration totale (n = 24) Claustration partielle (n = 9) Liberté (n = 15) Test de Chi2
  % IC % IC % IC  
Type d’aliments
  Mélange de quelques matières premières 100a 0 11b 8 0b 0 ***
  Résidus et reste de cuisine 100a 0 100a 0 100a 0 NS
  Fourrages 4b 8 44a 32,5 60a 24,8 ***
Matières premières utilisées
  Tourteaux d’oléagineux 4a 8 0a 0 0a 0 NS
  Sons de céréales 100a 0 100a 0 100a 0 NS
Provenance des matières premières
  Achat 100a 0 44b 32,5 60b 24,8 ***
  Production 0b 0 56a 32,5 40a 24,8 ***

IC : intervalle de confiance ; NS : p>0,05 ; *** : p < 0,001 ; a,b : les pourcentages sur une même ligne suivis de lettres différentes, diffèrent significativement au seuil de 5 %.

Current usage metrics show cumulative count of Article Views (full-text article views including HTML views, PDF and ePub downloads, according to the available data) and Abstracts Views on Vision4Press platform.

Data correspond to usage on the plateform after 2015. The current usage metrics is available 48-96 hours after online publication and is updated daily on week days.

Initial download of the metrics may take a while.