Open Access

Tableau 1

Principales caractéristiques des associations. (PPAM : Plantes à parfum, aromatiques et médicinales).

Main characteristics of associations (PPAM: Perfume, aromatic and medicinal plants).

Culture principale Culture(s) associée(s)* Nombre systèmes Plantation existante Plantation de novo Système irrigué
Oliviers              Arbres fruitiers/service 2 2   1
Arbres fruitiers/service + PPAM + Animaux 1 1    
Arbres fruitiers/service + PPAM + Céréales 1 1   1
Arbres fruitiers/service + PPAM + Maraîchage 1   1 1
Arbres fruitiers/service + PPAM + fleurs 1 1   1
Maraîchage 2 2   2
Maraîchage + PPAM 1 1   1
Maraîchage + Céréales 1 2   1
Élevage 4 4    
PPAM 2 1 1 1
Apiculture 2 2   2
Vignes 3 2 1  
Vignes + animaux 1 1    
TOTAL 22 20 3 11
Vignes       Arbres fruitiers/service 29 17 12 5
Maraîchage 5 4 1 5
Céréales 2 2    
Élevage 15 15   1
Lierre 1 1    
Cactus 1 1    
TOTAL 53 40 13 11
TOTAUX   75 60 16 22

Current usage metrics show cumulative count of Article Views (full-text article views including HTML views, PDF and ePub downloads, according to the available data) and Abstracts Views on Vision4Press platform.

Data correspond to usage on the plateform after 2015. The current usage metrics is available 48-96 hours after online publication and is updated daily on week days.

Initial download of the metrics may take a while.